top of page

Playlist 2017

Každý rok se v prosinci divím, že další rok už končí. Takže je čas na rekapitulaci a zmínit to nejlepší z hudby za tento rok.

Desky ro(c)ku:

Marilyn Manson - Heaven upside down

Neřadím se mezi skalní fanoušky tohoto dekadentního černokněžníka, ale vždy jsem si ho rád pustil. Pak ale začali sámé průsery.V roce 2009 vyšla dle mého názoru opravdu špatná deska. Už jsem mu nedával šance, ale po poslechu této desky jsem zůstal nehybný. Je tam skvělá temnota i stadionová hitovost. I po textové stránce se mi líbí. Nejen deska roku, ale nejlepší deska v MM discografii.

Disco Ensemble - Afterlife

Jedna z nejvíce oblíbených kapel posledních let vydala novou desku. A zklamaný opravdu nejsem! Ani tentokrát kapela nepolevuje v tempu a servíruje opravdu zdařilou desku.

Yelawolf - Trial by fire

Stále lepší a lepší. Kombinace hip hopu a country v podání Yelawolfa je naprosto boží. Deska je prosáklá burantstvím z Alabamy, americkým country, hulením, kérkama. Obsahuje opravdu různorodé skladby, ale přesto jako celek velmi dobře fungují. Tvorba jde asi těžko zaškatulkovat, jelikož jsem nic podobného ještě neslyšel. Těším se, jak se bude jeho tvorba a osobnost vyvíjet dále.

Skladby roku:

Nejsilnější moment roku:

Podle Spotify jsem za rok poslechnul pře 80 000 minut hudby! Slyšel jsem toho opravdu hodně. Jaké další kapely jsem hodně poslouchal?

Neck Deep, Tancred, Antiflag, MCR, Blink 182, Queens of the Stone Adge, Sting....

V závěru bych rád zmínil jazz, do kterého jsem se opravdu hodně zaposlouchal. Že bych stárnul? :D

Recent Posts
Archive
bottom of page