top of page

MAJK DOPORUČUJE: Kde bubeník nejraději utrácí peníze?


BH music

Máme to štěstí, že dnešní doba nám umožňuje nepřeberné množství zboží, které si můžeme objednat v podstatě z celého světa. V záplavě všech velkých shopů, které se předhání v cenách a velikosti nabídky je tento malý krámek moje srdeční záležitost. Možná zde nekoupíme vše, ale chodit sem je radost. Při nákupu vždy pokecáme nejen o muzice. Paličky, blány či struny tu vždy dostanu a co není, mi objednají. Skvělý krámek, který je tu s námi od revoluce.

DC custom drums

Miluju nevšední a originální věci, hlavně když se jedná o hudební nástroje. Koho nudí sériově vyráběné bicí a chce ručně dělaný originál, tak tato česká značka je skvělá volba. Sám jednu sadu mám o které si můžete přečíst více zde - odkaz na článek.

Thomann a Gear4music

Zahraniční eshopy s českou podporou, které nemají konkurenci v množství nabízeného zboží a cenách. Najdete zde i lahůdky jako jsou SJC custom drums, či jiné nástroje, které by se museli objednat z USA za podstatně větší částku. Poslední dobrou zkušenost mám s gear4music.com. Chtěl jsem hardcase na svůj 10-ti palcový snare. Jelikož si dost navymýšlím, tak jsem chtěl case v bílém provedení ( jeho 14-ti palcový brácha black panther má také case v bílem provedení, takže mé OCD žádá toto barevné sladění :D ). Přesto, že se jedná o atypický rozměr pro snare, tak jsem ho měl za týden z Anglie doma.

biciaperkuse.cz

S Lukášem spolupracuji nějaký čas. Je to takový můj ježíšek, který mi nadělil už spousty dárků. Zde jsou zákazníci opečovávaný bubenickou láskou. S tou samou láskou je veden i tento eshop.

Recent Posts
Archive
bottom of page