top of page

Knižní tipy #8

Po delší době věnuji další post knihám. Knihy jsou pro mne nejlepší relaxace a v osmém dílu poteče krev a zase jenom krev!

DVOJITÝ KŘÍŽ

Celá knižní série o detektivu Robertu Hunterovi je stejně geniální, jako jeho italský stvořitel Chris Carter. Vrah má být mrtvý, ale najde se stvořené tělo s dvojitým křížem vyřezaným pomocí skalpelu. Toto bylo jeho poznávací znamení. Je opravdu po smrti, nebo je to napodobitel? Napětí vám vleze pod kůži a nepustí vás, dokud knihu nedočtete.

ZLOBA

Po každé přečtené knihy z této sérii mám pocit, že výš už to nepůjde. Tento díl nasadil takovou laťku, že to těžko něco překoná. Je možné 25 let vraždit a mučit, aniž byste byl v hledáčku policie? Brutálnost je opět mrazivější, než severní pól. Až po tolika letech dojde k události, tentokrát hrající proti pachateli - po nehodě jsou v kufru nalezeny dvě hlavy mladých žen. A tím to se začíná odhalovat řádění sériového vraha, které nemá obdoby.

ŽIVÝ MRTVÍ - VZESTUP GUVERNÉRA

Troufám si říci, že se jedná spíše o knihu pro fanoušky seriálu Walking dead. Samotná knížka není vůbec špatná, ale ve spojení se seriálem nabývá svých kvalit. Zde se dozvíme, kdo to je Guvernér a proč se z něj stal takový záporák v 3. a 4. sérii seriálu. Mam před sebou ještě dalších pět knih z této knižní série, tak uvidím, kam se tento dodatkový děj bude ubírat.

Recent Posts
Archive
bottom of page