top of page

Lidé, kteří jsou zaručeně na všech venkovních koncertech.

Nedávno jsem hrál v Klatovech na náměstí. Když jsem se podíval do lidí, tak jsem si uvědomil, že tyto akce jsou v jistém ohledu naprosto totožné.

Rozjásané děti

Znáte to. Hrajete odpoledne na náměstí, tudíž těch pár lidí stojí raději opodál. Děti se však vůbec nestydí. Jako jediní jsou až u podia. a je to pro ně velký zážitek. Tleskají, tancují a většinou si hrají s bublifukem.

Místní blázen

Týpek, co je prostě mimo. Většinou bos předvádí své zvláštní taneční kreace. Často jediný dospěly mezi dětmi, který se vůbec nestydí. Koncert si velmi užívá bez ohledu na hudbu.

Zvědaví důchodci

Stálé krouží kolem podia a zvukaře. Snaží se pochopit, jak to vše funguje. Mix pult je pro ně jako řídící věž jaderné továrny. Hudba je až příliš hlučná a vůbec nevadí fakt, že jsou napůl hluchý. A proč tu raději nehraje dechovka abych si mohl zazpívat?

Hater

Založené ruce, znuděný výraz. Na koncert se nepřišel bavit, nebo si dokonce užít hudbu. Jeho cíl je jasný: přesvědčit se, že daná kapela je hrozná a až končí jejich vystoupení, musí tento fakt šířit dál všemi způsoby.

Milovníci vína

Koncert zadara? Ideální příležitost si sednout na špinavou zem a degustovat krabicové víno, dokud nepadnem. Jen ať všichni vidí, že jsme proti společnosti a nevadí nám být za místní socky a alkoholiky.

Recent Posts
Archive
bottom of page