top of page

Majk doporučuje vol.II - seriály

Seriál nemusí být o tlachaní v pár místnostech po milion sérií. Zde vám představím své oblíbené seriály, které nabízí mnohem více napětí, rozvoj osobností a příběhu, který se nedokáže vejít do hodinového filmu.

The Walking Dead

Tento seriál patří k největší srdcovce už několik let. Možná by se zdálo, jak seriál o zombie apokalypse může být tak skvělý i po tolika sérii. Ti, kteří přežily a naučili se žít v neustálém nebezpečí vybudovali bezpečná místa. Časem se ukáže, že samotní lidé jsou sále největší hrozbou, než zombie. Takže po neustálém utíkání a zabíjení mrtvých na všechny možné způsoby nastane

mezi živými válka.

Breaking Bad

Skvělý a nadaný chemik, který učí a vede počestný život. Hypotéky, žádný respekt, nevděčná manželka a přivydělávání si podřadnou prací v myčce. Při krizi středního věku přehodnotí život a najde způsob, jak své odporné dovednosti proměnit ve zlatý důl. Přesně řečeno vařením krystalu. V tomto seriálu je úžasná proměna osobnosti - od slušného a poctivého učitele až po drogového guru, který neváhá zabít kohokoliv, který se mu postaví do cesty. Zde rozhodně nečekejte šťastný konec

The Man In High Castle

Co kdyby Německo s Japonskem vyhrály druhou světovou válku? Tuto otázku si myslím pokládá mnoho lidí. Propracovaný pohled na svět, kde vládne nadřazená rasa. Když přidáme fakt, že mezi lidmi jsou filmové pásky z našeho světa, dostaneme skvělou podívanou. Hitler samozřejmě chce všechny získat. Seriál časem dostane sci-fi nádech, který prostě nedokážete nemilovat.

Westworld

Současný top seriál. Existuje místo, kde jsou roboti - dokonalá umělá inteligence, kterou nepoznáte od opravdové lidské postavy. Do parku se jezdí za konáním všech těch nejhorších skutků a užívání si zážitků, které v normálním světě nezažijete.

Recent Posts
Archive
bottom of page