top of page

Majk doporučuje vol.I - clothing

Měl jsem nápad na novou rubriku s názvem Majk doporučuje. Budu psát o všem, co mám rád a co doporučuji. Témata budou od hudby, barů, klubů, organizací až po oblečení, kterým začnu.

HORSEFEATHERS custom clothing

Jako plzeňňňák mám v oblibě tuto skate značku. Líbí se mi, jak se vyvíjí a stále přichází se skvělými nápady. Když jsem na základce začal jezdit na prkně, tak HF byla "povinná" výbava. Když porovnám kolekci před cca10-ti lety a současnou, tak je vidět, že umí držet krok s dobou, ale zároveň si zachovávají svojí tvář. Pro všechny pivaře doporučuji kolekci s beer tématikou.

VANS

Od první podrážky odlité ve vaflovači uběhla velmi dlouhá doba. Dnes vidíte boty od této značky téměř u všech mladých lidí. Uvidí se, jestli tato móda pomine. Pro mě osobně jsou old school nejlepší boty se skvělým designem. Celkový minimalismus Vans skvěle funguje bez ohledu na dobu a současnou módu.

Famous Stars and Straps

Na konec to nejlepší. Zakladatel Travis Barker může zato, že jsem chtěl hrát na bicí minimálně na 120 %. Tato značka nepřichází s kolekcí na sezonu, ale neustále přichází s novými nápady po celý rok. U nás se dá sehnat za celkem vysoké ceny, proto doporučuji zahraniční eshopy.

Recent Posts
Archive
bottom of page