top of page

Inkoust pod kůží: 11-15

11) Logo MCR + improvizace

Další tetování s improvizací, která je použita na kérkách z minulých dílů. Hlavní motiv je několik pistolí v kruhu. Je to logo My Chemical Romance , které mám opravu hodně rád. Asi tato kapela pro mě znamená moc, když jsem si její logo nechal dát pod kůži. Asi to tak bude, ale také je to vzpomínka na určité období, kdy MCR jsou toho velkou součástí. ( zhotoveno, kdy jsem měl ještě ruce téměř prázdné :D )

Tatér: Roman Werner

12) Little red riding hood + improvizace

Zde končí improvizace s modrou barvou, která je na celé ruce. Poznali jste, že je to červená karkulka? Akorát má v košíčku pistoli a na hlavě masku vlka. Význam je prostý - přetvářka. Přetvářka u lidí, kteří vypadají na první pohled krásně a přátelsky, ale rádi vás trefí pomyslnou pistolí jakmile se otočíte.

Tatér: Roman Werner

13) Kukačky

Na tuto malbu jsem nejvíce pyšný. Má několik nej - největší, nejbolestivější, nejvíce sezení....Když jsem byl na dovolené v New Jersey, tak mě denně zastavilo alespoň deset lidí. Netřeba říkat, že v U.S.A má tetování velkou oblíbenost. V ČR na vás házejí opovržené pohledy, tedy úplný opak. A co znamená kérka? Kukačky jsou památka na moji prababi, které jsem jako malý říkal babi kuku a samozřejmě vlastnila klasické kukačkové hodiny. Ručičky ukazují 99. To je požehnaný věk, který se prababi dožila.

Tatér: Monika Klímová

14) Oldschool dýka

A začínám druhou rukou. Původně jsem chtěl psát, až bude rukáv hotový, ale jednotlivé obrázky jsou hotové a bude se už jenom barvit pozadí. Krásná dýka zabodnutá do ruky je skloubení krásy a bolesti. Také bych to mohl vysvětlit, že věci které děláme nás mohou snadnou zranit. Styl obrázku zapadá do konceptu celé ruky.

Tatér: Monika Klímová

15) Kompas

Celý život neustále něco hledáme - cestu, cíl, způsob, sami sebe. Nebylo by krásné mít svůj kompas, který by nám pomohl v našem marném hledání? Tento kompas by chtěl každý.

Tatér: Monika Klímová

V dalším díle budu pokračovat v této ruce, ale na druhé ruce budou také přibývat nové tetování.

Recent Posts
Archive
bottom of page