top of page

Inkoust pod kůží: 6-10


6) Kosty jsou vrženy

PRVNÍ! Vůbec první kérka, kterou jsem si nechal udělat. Bylo mi teprve šestnáct, přesto mi to nebránilo k uskutečnění. Ač nejsem vyznavač ultra-chytrých citátů, tak ALEA IACTA EST je pro mne nejzásadnější. Čísla v kostkách nejsou náhodá. 2, 4, 1a 2 dávají dohromady datum mého narození ( ano, mám narozeniny 24.12. ). Chtělo by to ještě jednou vybarvit červeně a trochu srovnat linky, ale jak už jsem psal v minulém díle - žádné kérky si nenechávám předělávat, nebo opravit. Je to záznam v určitou dobu. Tetování je jako kniha, která se nepřepisuje.

Tatér: Roman Werner

7) Kozoroh

Strom vyznačujíí lásku k přírodě a zároveň v sobě skrývá kozoroha s rohama ve větvích.Tento jednoduchý obraz je zasazen do modré a černé vrstvy, která je tetována bez jakékoliv přípravy. Tento styl volného kreslení po těle je použit na celé ruce. viz další kérky.

Tatér: Roman Werner

8) Šťastné číslo + improvizace

Pokračování červeného čmárání nad stromem. Je tam i pár modrých čar, které jsem strojkem dělal sám. Celkově tato ruka dává dojem, že to je tetované packalem v krimu. Ale pro tento styl jsem se sám rozhodl. Je to taková osobní provokace, jelikož se "normálně" každé tetování předem kreslí, plánuje, rozmýšlí.... Vždy se mi líbila myšlenka, že se necham tetovat tak, jak si strojek s ingoustem najde cestu v kůži. Číslo 16 je vytetované o mnoho později. Je to samozřejmě mé štastné číslo.

Tatér: Roman Werner, Monika Klímová - 16ka

9) Mír s improvizací

Pokračování improvizace s červenou a modrou barvou. Znak míru je také vytetované později, jako v případu s 16. Proč znak míru? Protože jsem proti válkám či jakékoliv nenávisti. Bohužel je míru mezi námy stále málo.

Tatér: Roman Werner, Monika Klímová - Peace znak

10) Bubenické paličky

Konec červené "čmáranice", do které jsou umístěny dvě bubenické paličky. Musím podotknout, že toto místo mě bolelo nejvíce z celé ruky.

Tatér: Roman Werner

V dalším díle bude loket s logem jedné mé milované kapely a pohádková postava na rameni. Obě dvě tetování jsou opět dodělané improvizací s modrou a červenou barvou.

Recent Posts
Archive
bottom of page