top of page

Bubeníkovo recenze: Dw hardware, vychytávky, obaly

Po recenzích in-ear monitoringu, činelů Anatolian a bicích DC cutom drums tu máme další recenzi.

1) Koberec + označení

Vozit si koberec na koncerty je základ. Ne všude je erární a zvlášť na venkovních podiích není žádný. Nehodlám lovit kopák někdy mezi diváky. Bohatě stačí ten nelevnější koberec, ale jelikož mám rád hezké věci, tak jsem si koupil tento krásný orientální kobrec od firmy Meinl. Spodní strana je z kvalitní protiskluzové gumy. Na jednom konci je pás se suchým zipem, takže ho po stočení utáhnte páskem a vložíte do vaku, který je ke koberci zdarma. Lidi, kteří mají chorobnou pořebu mít věci naprosto přesně podle sebe, pochopí označení koberce. Často se lidi tomu "smějí", ale dík tomu ušetřím polovinu času při stavení. V hudebninách se prodávají značení na koberec, ale chtějí za to nesmyslně velké prachy. V jakékoliv galanterii koupíte suchý zip v několika barvách za minimum peněz. Když už, tak už....proto mam značítka rozdělené podle barvy. ( žlutá - pedály, zelená - činelové stojany, šedivá - stolek a ostatní, oranžová - snare atd... )

2) DW hardware

Kdo vlastnil bicí od české firmy Amati ví, jak šílený hardware mají. Nikdy jsem nevěděl, která část mi zůstane v ruce. O stržených závitech nemluvim. Poté jsem měl hardware od mé oblíbené značky Sonor, ale od chvíle, kdy jsem si koupil první stojan od DW, tak už jiné nemám. Mám hi-hat stojan, pedál a stojany od této skvělé firmy. Pokud chcete kvalitu, spolehlivost i cool vzhled, tak doporučuji tuto investici do DW!

3) Hardcase

Dlouhou dobu jsem měl po domácku vyrobené obaly z koberce ( díky tati! ). Ovšem při pořizování akrylátových bicích jsem musel zvolit více bezpečnější obaly. Nechtěl jsem z bicích mít hromadu střepů. Je to drahá ochrana, ale určitě se vyplatí. Nedávno tato firma začala vyrábět obaly v nepřeberném množství barev.

Recent Posts
Archive
bottom of page