top of page

Top kapel, které mě ovlivnily. Díl 8.

Předchozí díly jsem psal tématicky. Tento díl nebude žánrově vyhraněný, ale takový průřez kapel, které mě ovlivnily a nebyly ještě zmíněny.

Korn

Sám se divím, že sem je v žádném předchozím díle nezmínil. Korni jsou pro mne naprosto srdcová záležitost. Pamatuju si koncert v Praze, když mi bylo čtrnáct. ( sakra, to už je devět let!). Do přehrávače se mi teď znova vrátili hlavně díky poslední desky, která je fakt skvělá. Nikdy jsem metalu neholdoval, kromě nu-metal éře v devadesátkách.

Yelawolf

Že budu poslouchat mix Alabamského country a tvrdého rapu by mne opravdu nikdy nenapadlo. A ono to fakt funguje. Celá jeho tvorba je tak bohatá, že jen marně můžeme hovořit o nějaké škatulce.

Anti Flag

Politiku v hudbě jsem nikdy moc nemusel. Ale mají můj respekt, že i přes komerční úspěch si zanechali svoji tvář a hlavně své názory a postoje. Basák Chris Barker byl narozen, aby se stal vůdčí osobou v punkové kapele. I přes dlouhého působení na scéně, jsou jejich koncerty plné energie, hitů a melodických hitovek s příchutí špinavého punku.

Letlive

Totální energický námrd z Californie. V tomto státě v U.S.A se rodily a rodí skvělé kapely. Je neuvěřitelné, že se v této kapele vystřídalo 14 členů! Na pondělní ráno, nebo pohovor se šefe je to skvělá volba, jak ze sebe nechat vyždímat negatívní energii a stres.

Recent Posts
Archive
bottom of page