top of page

Top kapel, které mě ovlivnily. Díl 7.

Občas si rád odpočinu od hluku. Když hrajete akusticky, tak o to více záleží, jak je to dobrá muzika. Žádné efekty, udělátka...jen samotná hudba.

CITY OF COLORS

Přezdívka Dallase Greena z Alexisonfire, o kterých už jsem se v předešlém díle psal. Jeho umělecké jméno je odvozeno přímo z jeho jména. Dallas (město, city) a Green (barva, colour). Tento projekt je opakem hardcorových Alexisonfire. Jedná se o příjemný indie-folkový projekt, který je dotažen do detailů.

WILLIAM FITZSIMMONS

Fousáč, který byl hipster, než to vůbec začalo být cool. Procítěný akustický folk, který tě hodí do naprosté pohody.

AARON GILLESPIE

Jak se říká člověku, který je obklopen muzikanty? Bubeník! Tady tento vtip neplatí. Nejenže v underoath zpívá skvělé čisté vokály, ale také vystupuje sólově. Mimochodem udělat tento super cover své domácí kapely.

JACK WHITE - Acoustic recording

Dvě sólové desky mám hodně rád. Zde ale chci zdůraznit nejnovější album - Acoustic recording. Je to plné country, blues, folku. Jack je podle mého žebříčku nejlepším umělcem současnosti.

TEEPEE

Nesmím zapomenout na domácí scénu. Je spousty pochybovačů, jejiž názory jsou negativní. Můj pohled je kladný a Teepee jsou důkazem, že v naší malý zemi je spousty dobré hudby.

Recent Posts
Archive
bottom of page