top of page

Platonická láska na Valentýna

Už je zase den zamilovaných. Když se spojí krása s muzikou, tak vše jde kolem.

Laura-Mary Carte

Dokonalé spojení něžností a špíny. Tahle sexy dračice z dua BLOOD RED SHOES vás musí okouzlit. Při poslechu si možná budete mylně myslet, že to hraje nějaký vyvrhel. Opak je však pravdou. Je až nepopsatelné, s jakou elegancí vystupuje a hraje na co nejvíc zkreslenou kytaru.

Lauren Mayberry

Roztomilé pískle s roztomilým hláskem z electro-popové kapely Chvrches. Možná se to bude líbit fanouškům japonských kreslených holčiček. Počkat, Lauren bude tento rok 30 ?

Charlotte Cooper

Moje oblíbenkyně z kapely The Subways. Je to krása sledovat tak punkově živelnou Charlotte s basou na krku. O basácích je nejvíc vtipů, ale o basačkách? Zatím jsem žádný neslyšel. Podle mě basa a holka tvoří krásnou kombinaci.

Nanna Bryndís Hilmarsdóttir

Miluju přírodní ženy. Nemyslím tím batikované triko a chlupaté nohy...mám na mysli přirozenou krásu. Nana je z indie-folkové kapely Of Monsters and man a sledovat živák je pastva pro oči i uši.

Anika Nilles

O tom, jak úžasně bubnuje nemusím snad psát. Když koukáte na její videa, nevíte jestli vás do nebe odnáší její hra nebo krása. A nebo obojí?

Důkaz:

Recent Posts
Archive
bottom of page